Select Page

KROSTI DOO

KROSTI DOO je svoje prve korake napravio 1988. godine kao KROSTI SZTR sa proizvodnjom koja se nalazila u Kaće Dejanović 46 u Novom Sadu, sa 8 zaposlenih radnika. Proizvodnja je bila bazirana na proizvodnji hleba i peciva koji su svakodnevno isporučivani u 40 objekata u Novom Sadu.
1999. godine KROSTI SZTR svoju proizvodnju premešta u Milenka Grčića 6, u Novom Sadu, u objekat u svom vlasništvu, gdje se i danas nalazi.
Pored marketa koje i dalje snabdeva otvara i svoje poslovne jedinice u gradu u kojima plasira svoje proizvode.
24.07.2008. godine KROSTI SZTR prelazi u KROSTI DOO.
Uz ulaganje ogromne energije, uvođenjem novih tehnologija izrade, šireći asortiman proizvoda i prilagođavajući se stanju na tržištu KROSTI DOO je postao brend u Novom Sadu koji, od svog osnivanja do danas, uz politiku firme da je dovoljno ukusno samo ono što je kvalitetno, na prvo mesto prioriteta stavlja potrošače koji i jesu merilo našeg trajanja i uspeha.
Danas KROSTI DOO ima 30 stalno zaposlenih radnika i uz proizvodnju ima i 4 prodajne poslovne jedinice koje se nalaze u Milenka Grčića 6, Trg mladenaca 6 i Fruškogorska 22 gde se pored pekare nalazi i EXPRES RESTORAN a svojim proizvodima i dalje snabdeva više objekata u Novom Sadu.
Vodeći računa o našim potrošačima, uvažavajući njihove komentare i poštujući njihove želje, koristeći repromaterijal vrhunskog kvaliteta od isključivo proverenih dobavljaca, naš asortiman proizvoda se konstantno povećava tako da u ponudi danas imamo razne vrste: hleba, peciva, kroasana, bureka, pizza, sendviča, baklava po orginalnom turskom receptu, krofni po bečkom receptu, domaćih torti i kolača, grčkog peciva i kuvanu hranu a porudžbine radimo za sve vrste slatkiša i slaniša.
Svaka poslovna jedinica je snabdevena adekvatnim pećima i rashladnim uređajima tako da se svi naši proizvodi peku u toku čitavog dana čime garantujemo svežinu i kvalitet.
Prvi smo u gradu koji, pored tehnologije pečenog proizvoda i tehnologije odložene fermentacije, uvodimo i tehnologiju polupečenih proizvoda.

Upoznajte Tim Krosti

Dijana Čelar

direktor, vlasnik

Sava Čelar

direktor

Duška Galić

menadžer nabavke

Slađana Glavinić

menadžer prodaje

pozovite nas!

pišite nam!

8 + 2 =

Kontakt telefoni

 

Tel & fax: 021/6319 419;

mob: 060/6319 419
email:  krosti@neobee.net

Adresa

 

Uprava: lokacija 1
Grčića milenka 6

21000 Novi Sad

Radno vreme

 

Radnim  danima: 06-21h
Subotom: 06-20h
Nedeljom: 06-13h